sluiten
NL/EN
Uw totale dienstverlener als het om kunststof recycling gaat
Afvalprobleem groot, oplossing Klein
Wij maken plastics Klein!
Lees meer over kunststof

From Waste to Raw-Materials

Door optimale scheiding en advies kunnen vele kunststof producten gerecycled worden. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar bespaart u ook in uw afvalkosten.

Het belang van kunststof recycling

Klein Recycling heeft als één van de eerste recyclingbedrijven in Nederland het belang van kunststof recycling ingezien. Door ons hier vroegtijdig in te verdiepen zijn wij uitgegroeid tot een gespecialiseerd recyclingbedrijf in diverse soorten kunststof afvalstromen. Met onze kennis en ervaring worden deze afvalstromen zo optimaal mogelijk ingezameld en verwerkt tot een hoogwaardige grondstof die op een milieu verantwoorde wijze kan worden ingezet in de kunststof industrie.  

De kwaliteit gaat door strengere Europese- en Internationale normeringseisen steeds meer een belangrijkere rol spelen in het recyclingproces

De verwerking van de kunststoffen worden volgens kwaliteitseisen van de Nationale en Internationale milieuwetten en regelgeving uitgevoerd. Ook restpartijen van kunststof, die afgekeurd zijn voor de consumentenmarkt, kunnen vaak alsnog worden ingezet als nieuwe grondstof. Door het zo optimaal mogelijk scheiden en inzamelen van kunststof afvalstromen geven wij dit een tweede leven en kunt u hierdoor een besparing in uw afvalkosten realiseren.

Meer weten over kunststof recycling?
Wij geven u hierover graag deskundig advies!

Contact ons

Afvalprobleem groot, oplossing Klein