sluiten
NL/EN
Klein Recycling een begrip als het om recycling gaat.
Afvalprobleem groot, oplossing Klein
De weg naar een circulaire economie!
Lees meer over Klein Recycling.

Sinds 1963 een begrip in de recycling wereld

Klein Recycling is opgericht in 1963 te Zwartewaal tussen de Maasvlakte en de Europoort. Een echt familie bedrijf waarop dit moment de derde generatie werkzaam is. Ook deze generatie heeft alweer hun sporen verdiend in de recycling wereld.

Als inzamelaar en verwerker werd van oudsher de lokale markt bewerkt maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een totale dienstverlener die nu in Regio Groot Rijnmond en ver daarbuiten zijn diensten aanbiedt. Dit alles heeft geresulteerd dat Klein Recycling sinds 2016 een tweede vestiging heeft geopend te Vierpolders. Hierdoor zijn de activiteiten over beide locaties verdeeld. Locatie Zwartewaal voor metalen en locatie Vierpolders voor het papier, plastic, bedrijfsafval en overige dienstverlening.

Na de opening van deze tweede locatie is het bedrijf uitgegroeid tot een innovatief recyclingbedrijf. Door middel van innovatieve recyclingmethoden en het inspelen op de marktsituatie, heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt. 

Ondanks deze groei hecht Klein Recycling veel waarde aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid voor nu en in de toekomst.

Toekomst visie

Klein Recycling heeft als één van de eerste bedrijven in Nederland het belang ingezien om plastic afval te gaan recyclen. Mede hierdoor is Klein Recycling gespecialiseerd in de inzameling en verwerking van diverse soorten plastic afval.

Klein Recycling is groot geworden door de handen uit de mouwen te steken en dit zal in de toekomst niet anders zijn. Maar ondanks de enorme groei van de laatste jaren wordt het contact met onze relaties zeker niet vergeten. Bij Klein Recycling bent u de relatie en geen nummer!

Meer informatie over Klein Recycling?

Contact ons

Afvalprobleem groot, oplossing Klein