sluiten
NL/EN
Uw totale dienstverlener als het om overig afval gaat
Afvalprobleem groot, oplossing Klein
De weg naar een circulaire economie!
Lees meer over overig afval

Is uw afvalprobleem groot, dan is de oplossing Klein!

Klein Recycling streeft ernaar uw afval een waardevol tweede leven te geven.

Naast oud-papier, kunststof en metalen, waarmee Klein Recycling groot is geworden, heeft Klein Recycling in de afgelopen jaren een sterk netwerk van partners opgebouwd om uw afval op een duurzame, innovatieve en vooral verantwoorde manier te laten verwerken.

Door de juiste inzameling, bewerking en verwerking van rest- en afvalstromen ontstaan er nieuwe hoogwaardige grondstoffen die weer elders ingezet kunnen worden. Het afval dat niet ingezet kan worden als hoogwaardige grondstof kan worden ingezet als energiebron.

Klein Recycling zamelt in Zuid-Holland (Randstad) de verschillende soorten afval in. Van het ledigen van kliko's oud papier tot het wisselen van stationaire perscontainers. Ook kunnen wij specifiekere oplossingen en afvalstromen voor u regelen. Door de jarenlange kennis en ervaring met dit bedrijfsonderdeel biedt Klein Recycling u de expertise om samen met u tot een verantwoorde en voordelige oplossing te komen.

Bedrijfsafval

Van rolcontainer tot perscontainers

Brandbaar bedrijfsafval (restafval) is vergelijkbaar met huishoudelijk afval. Dit kan afkomstig zijn van kantoren, winkels, bedrijven en diverse industrieën. Voor de inzameling hiervan worden meestal 1100L rolcontainers gebruikt. Bij grotere volumes worden afzet containers ingezet, van open 20m3 containers tot perscontainers, welke u vindt in onze container bestellijst.

Bouw en sloopafval

Van 6m3 tot 20m3 containers

Bouw- en sloopafval is de verzamelnaam van afval dat vrijkomt bij kleine en grote verbouwingen, nieuwbouw, renovatie en sloop projecten. Voorbeelden zijn puin, hout, papier en karton, kunststoffen, metalen en overig recyclebare materialen. Voor de inzameling van deze stromen worden 6m3 tot 20m3 containers ingezet welke u vindt in onze container bestellijst.

Houtafval

Van 6m3 tot 40m3 containers

Houtafval wordt, afhankelijk van de staat waarin het verkeert, hergebruikt of er wordt energie uit gewonnen. Houtafval delen we op in drie categorieën; A-hout, B-hout en C-hout. A-hout is niet geïmpregneerd, ongelakt en onbehandeld hout. B en C-hout is kwalitatief minder hout en draagt vaak nog resten van verf of lijm met zich mee. Het A-hout en B-hout wordt veelal gerecycled. Het dient als een grondstof voor de productie van bijvoorbeeld pallets, klossen en spaanplaat.  C-hout wordt ingezet als biobrandstof voor het opwekken van duurzame energie in bio-energiecentrales. Voor de inzameling van hout worden 6m3 tot 40m3 containers ingezet welke u vindt in onze container bestellijst.

Gevaarlijk afval

Alleen op aanvraag mogelijk

Gevaarlijk afval (KGA) is afval dat gevaarlijk is voor mens, dier of milieu. Gevaarlijk afval is afval dat zware metalen, polychloorbifenylen of chemicaliën bevat. Ook afgewerkte olie, oliefilters, batterijen, accu's, oplosmiddelen en beitsbaden zijn gevaarlijk afval. Door samenwerking met gerenommeerde partijen kan dit gevaarlijk afval op een betrouwbare en veilige manier worden ingezameld en verwerkt. Meer weten over gevaarlijk afval? Contact ons en vraag naar de mogelijkheden.

Wat kunt u van Klein Recycling verwachten!

  • Één aanspreekpartner
  • Deskundig advies
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Alles van A tot Z in eigen beheer
  • Contact met eindverwerkers
  • Scherpe tarieven
  • Bij ons bent u de relatie en geen nummer

Samen met onze deskundige adviseurs kunt u de juiste oplossing voor uw afvalprobleem vinden.

Meer informatie over overig afval?
Wij geven u hierover graag deskundig advies!

Contact ons
Afvalprobleem groot, oplossing Klein