sluiten
NL/EN
Uw totale dienstverlener als het om afvalmanagement gaat

Beste relatie, 

Naar aanleiding van het advies vanuit de overheid rondom het Coronavirus, neemt ook Klein Recycling extra preventieve maatregelen om de veiligheid van onze relaties, bezoekers en medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen. 

Ondanks dat we de impact het liefst zo minimaal mogelijk willen houden, kan dit wellicht gevolgen hebben voor de uitvoering van onze dienstverlening. We vragen u om begrip indien de routes niet worden gereden zoals u van ons gewend bent, of als een vraag aan onze organisatie niet met de gebruikelijke snelheid wordt afgehandeld. 

Zodoende zullen wij extra voorzichtig te werk gaan in de uitvoering van onze dienstverlening. We vragen om alle communicatie telefonisch of per mail te laten verlopen.

INSTRUCTIES “AFZETCONTAINERS”  

Voor de plaatsing/wisseling en /of ophalen van de afzetcontainers verzoeken wij onze relaties om de container(s) en/of de plek hier om heen toegankelijk te maken voor onze chauffeurs, zodat er geen persoonlijk contact meer noodzakelijk is.

Bonnen worden bij plaatsing/wisseling en/of ophalen tot nader order niet meer afgetekend. 

INSTRUCTIES “ROLCONTAINERS”  

Voor de lediging van de rolcontainers verzoeken wij onze relaties om de rolcontainers toegankelijk te maken c.q. klaar te zetten voor onze chauffeurs, zodat er geen persoonlijk contact meer noodzakelijk is.

Mocht de container niet klaar staan, zal de lediging niet mogelijk zijn.  

INSTRUCTIES “VERWERKINGSLOCATIES”

  • Hou bij het aanleveren/ophalen van producten/materialen alstublieft de veiligheidsmaatregelen, zoals door het RIVM bekend zijn gemaakt, in acht.
  • Deze instructies staan ook aangegeven op diverse plaatsen binnen ons bedrijf.
  • Chauffeurs dienen bij het aanleveren/ophalen van producten/materialen in hun wagen te blijven en eventuele instructie van de medewerkers te volgen.
  • Particulieren stel uw levering uit tot een later tijdstip.
  • Maak het voor onze medewerkers zo veilig mogelijk.(vermijd zo veel mogelijk het contact)
  • Ondanks dat we de impact het liefst zo minimaal mogelijk willen houden, kan dit wellicht gevolgen hebben voor de uitvoering van onze dienstverlening.

We kunnen ons voorstellen dat u ook kampt met de uitdagingen rondom het Coronavirus. Mocht er binnen uw organisatie sprake zijn van een besmetting, dan vernemen wij dit graag planning@kleinrecycing.nl.

Nogmaals dank voor uw begrip en medewerking! Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen voor overleg dan wel advies via 0181-661795.

Deze maatregelen zijn voorlopig van kracht tot nader bericht. Mochten er in de komende weken veranderingen in de situatie komen dan houden wij u op de hoogte.

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en dat u en uw naaste omgeving in goede gezondheid mogen blijven. 
 

Met vriendelijke groet, 

 

Directie Klein Recycling

Afvalprobleem groot, oplossing Klein