sluiten
NL/EN
Uw totale dienstverlener als het om metaalafval gaat
Afvalprobleem groot, oplossing Klein
Wij recyclen voor de wereld van morgen!
Lees verder over schaalinkoop

Schaalinkoop voor bedrijven en particulier

Schaalinkoop hoort van oudsher bij de metaalrecycling. U kunt in Zwartewaal terecht voor het inleveren van alle soorten metaalafval. Wij verzorgen de inkoop van onder anderen: koper, kabel, lood, zink, aluminium, roestvrijstaal en loodaccu's. Maar ook voor oud ijzer en staal kunt u natuurlijk bij ons terecht

Klein Recycling is al jarenlang een betrouwbare partner met schaalinkoop voor bedrijven en particulieren. Gedurende onze openingstijden kunnen bedrijven en particulieren, zonder afspraak, bij ons het metaalafval aanleveren. Dit kan met een vrachtwagen, busje, personenauto of met de fiets. Wilt u een prijs indicatie? Dan kunt u natuurlijk altijd vooraf bellen om een indicatie van de metaalprijzen op te vragen.

Open en eerlijk

U wordt bij ons snel geholpen en uw metalen worden direct afgerekend tegen scherpe, marktconforme prijzen. Dit kan contant of op rekening. Er kan ook, ter plaatse, vooraf aangegeven worden wat de metalen per kilo opleveren. Het wegen gebeurt in uw bijzijn, open en eerlijk, met moderne en geijkte weegapparatuur. Voor het analyseren van bijzondere metalen en legeringen beschikken wij over een modern analyse-apparaat, waarmee we snel en zeer nauwkeurig de samenstelling (en derhalve de waarde) van uw metalen kunnen bepalen. Spreek gewoon één van onze vakkundige medewerkers aan. Zij staan voor u klaar om het materiaal op waarde in te schatten waarna deze snel en vakkundig worden gelost, met behulp van de kraan, heftruck of met de hand. Materiaalkennis, duidelijkheid en betrouwbaarheid zijn de woorden waardoor Klein recycling groot is geworden!

Schaalinkoop: Wat kunt u van Klein Recycling verwachten!

  • MRF gecertificeerd
  • Een snelle en vriendelijke service
  • Betrouwbare en vakkundige medewerkers
  • Marktconforme, scherpe prijzen
  • Ook mogelijkheden tot het ophalen van uw metalen
  • Langs komen zonder afspraak voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07:00 - 16.30
Pauze van 12:30 - 13:00

Zaterdag (particulieren)
van 07:30 – 12:00 

*Voor openingstijden op feestdagen klik hier.
 

Meer weten over schaalinkoop?
Wij geven u hierover graag deskundig advies!

Contact ons
 

Afvalprobleem groot, oplossing Klein