sluiten
NL/EN
Uw totale dienstverlener als het om metaalafval gaat
Afvalprobleem groot, oplossing Klein
Wij recyclen voor de wereld van morgen!
Lees meer over industrie & infra

Van het ontzorgen van uw afvalproblemen tot aan het slopen van installaties.

Voor verschillende industrieën verzorgt Klein Recycling de totale dienstverlening. Van het ontzorgen van uw afvalprobleem, d.m.v. het plaatsen van een afvalcontainer of het demonteren en slopen van installaties. Klein Recycling verzorgt dit allemaal. Door het gebruiken van diverse slooptechnieken worden de vrijgekomen materialen zoveel mogelijk gerecycled wat een positieve werking heeft op het milieu en uw kostenpost.

Door de ideale ligging, in het hart van de Rotterdamse haven, kan Klein Recycling een zo optimaal mogelijke service verlenen en wordt alles in eigen beheer uitgevoerd. Van objectief advies tot de uitvoering ervan. Door het deskundige personeel van Klein Recycling kunnen uw afvalproblemen snel en efficiënt worden opgelost.

Infra

Voor de Grond, Weg en Waterbouw (GWW) gerelateerde bedrijven kunnen wij de afvoer van diverse afvalstromen verzorgen waaronder het afvoeren van metaalafval (kabel afval en andere metaalstromen), kunststofafval (HDPE, PVC buizen) en bedrijfsafval. Door op locatie voor u een container te plaatsen of direct te laden d.m.v. een auto met laadkraan, kunt u snel en optimaal mogelijk uw afvalstromen scheiden wat een directe positieve waarde geeft aan het milieu en uw portemonnee.

Als totale dienstverlener kunnen wij uw natuurlijk ook andere afvalstromen recyclen.

Wat kunt u van Klein Recycling verwachten!

  • Korte lijnen, direct contact met een accountmanager
  • Snelle service en adequaat
  • Diverse soorten en maten containers
  • Inzameling met eigen logistieke middelen
  • Scherpe, concurrerende tarieven
  • Totale dienstverlening

Certificering

Wij werken volgens de laatste Europese en internationale milieuwetten en regelgeving. Als gecertificeerd bedrijf met het FNOI en MRF keurmerk kunt u er zeker van zijn dat uw afvalstromen, op een milieuverantwoorde wijze wordt gerecycled en worden her gebruikt als grondstof voor diverse industrieën. Tevens wordt de inzameling verricht conform de regelgeving inzamelen afvalstoffen van het NIWO. Ook beschikken al onze medewerkers over een VCA certificaat zodat ze op ieder project veilig ingezet kunnen worden.

Meer informatie over Industrie en Infra?
Wij geven u hierover graag deskundig advies!

Contact ons

Afvalprobleem groot, oplossing Klein