sluiten
NL/EN
Uw totale dienstverlener als het om kunststof recycling gaat
Afvalprobleem groot, oplossing Klein
"Wij maken plastics Klein"
Lees meer over het recyclingproces

Minder afval door scheiding. Door het creëren van monostromen kan afval ingezet worden als hoogwaardige grondstof.

Ons streven is daarom een optimale recycling van vele soorten plastic afval. Voor vele soorten is een tweede leven denkbaar. Door de unieke ligging in het hart van de Rotterdamse havens vinden jaarlijks duizenden tonnen plastic afval, afkomstig uit de tuin-, grond-, weg- en waterbouw, milieustraten, afvalinzamelaars, productiebedrijven en MKB bedrijven, hun weg naar Klein Recycling.

De verwerking

Na ontvangst van het materiaal vindt als eerste de ingangscontrole plaats. Na deze eerste check sorteren de medewerkers van Klein Recycling de plasticstromen op kwaliteit en soort. Hierdoor blijft er een schone monostroom over welke gereed is voor hergebruik door de plastic verwerkende industrie. Dit alles wordt natuurlijk volgens kwaliteitseisen van de internationale regelgeving uitgevoerd.

Inzameling van diverse kunststofstromenInzameling van diverse kunststofstromen
Transport van kunststofstromenTransport van kunststofstromen
Verwerking / sortering van kunststofstromenVerwerking / sortering van kunststofstromen
Grondstof gereed voor de kunststofindustrieGrondstof gereed voor de kunststofindustrie

Restpartijen

Ook restpartijen, gemaakt van plastic, waar geen afzetmarkt meer voor is kunnen dankzij ons alsnog worden ingezet als nieuwe grondstof. Restpartijen welke niet volledig uit plastic bestaan worden door ons vakkundig personeel bewerkt tot schone plasticstromen. Deze zijn dan alsnog geschikt voor de plastic verwerkende industrie. De recycling van plastic wordt natuurlijk volgens kwaliteitseisen van de nationale- en internationale regelgeving uitgevoerd. Zo krijgt uw plasticstroom een nieuw leven en wordt het milieu ontzien.

Meer informatie over het recyclingproces?
Wij geven u hierover graag deskundig advies!

Contact ons
Afvalprobleem groot, oplossing Klein